понедељак, 16. децембар 2013.

Velbon GEO E630 i FHD 51Q

Velbon GEO E630 i FHD 51Q


 A, i vi ste od onih sa mirnom rukom? Svaka čast. A kako vi to radite, smem li da pitam? Naslonite se na betonsku banderu, ili gulite aparat na nekoj ogradi? Ili stavite na ISO 12800, pa nek košta šta košta! To što je piksel velik kao jabuka, to na smeta? E sad, lepi moji, bez stativa nema fotografije. Da bi pre 187 godina Nieps snimio prvu fotografiju, eksponirao je fotoosetljivi materijal 8 sati. Šta mislite, imao je mirnu ruku? Ne, imao je stativ. I svih 187 godina stativ je imanentan oštroj fotografiji, i nerazdvojni prijatelj svakog ozbiljnog fotografa.
  Ovo što se ovde nudi je vrhunska oprema, u savršenom stanju, i sa pratećom torbicom. Siguran sam da ste raspoloženi da uštedite 150evra.
  Velbon GEO E630 i FHD 51Q
Sherpa PRO stativi i monopodi se odlikuju time što su izradjeni od Karbon fibera - materijala lakšeg za 1/3 od aluminijuma, a po jačini je superioran u odnosu na čelik i aluminium.     Ovaj materijal je takođe odličan za apsorciju vibracija, a otporan je i na temperaturne promene.   Širina ugla rasklapanja nogu je podesiva, što ovom stativu omogućava minimalnu visinu od samo 13cm.   Odličan odnos cene i  karakteristika. Koriste ih isključivo profesionalni korisnici.
  Velbon FHD-51Q je profesionalna video glava namenjena naprednim korisnicima za video kamere ili optičke uredjaje. Uljno-fluidna glava omogućava idealan švenk bez i najmanjeg trzaja. Pomoću klizne i brzo zamenljive pločice, pronaćićete idealan položaj za Vaš uredjaj. Originalnog dizajna, magnezijumske izrade, veoma izdrzljiva i dugotrajna. Pomoću FHD serije fluidnih glava Vaš telefoto objektiv će verno dočarati udaljene prizore.

Нема коментара:

Постави коментар